View Single Post
9dreizig 9dreizig is offline
Registered User
 
9dreizig's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Reno NV, Bay Area during most weeks,, Kids still in NH
Posts: 5,774
Send a message via AIM to 9dreizig
Ok brain trust...

I can't find my original WUR thread so I'll start a new one and give you guys an update..
The 86 turbo has been running pig rich.. so at the advice of everyone I figured vacuum/boost leak.. So I've done the following:

removed air pump plugged all hoses
replaced all seals/ O rings associated with turbos
replaced all gaskets on injector billets
removed and confirmed working waste gate
rebuilt overboost throttle valve in intake
New spark plugs

Still running pig rich on boost..
Boost guage is indicating .6 bar max,, but it's running so rich not sure if it's really spooling up to full power

I had checked fuel pressures but will double check tomorrow again

I have leaned it out to the point where it won't idle or start, then backed slightly off that and it still is rich under boost.
Also I have an LM-2 but can't use it as I still have the CAT in the system right now.

Also had previously switched WUR's with my blue car and no difference, actually put the one on from the 86 on the 80 it it worked fine.

So I'm stumped guys,, suggestions ??
__________________
"Todd"
98 Tahoe ,2007 Saturn Vue
86 930 black and stock, 80 930 blue tracdog
91 Spec Miata (yeah I race a chick car)
"life"ll kill ya" Warren Zevon
Old 11-14-2008, 04:10 PM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #1 (permalink)