View Single Post
tj930 tj930 is offline
Registered User
 
tj930's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: England
Posts: 301
Quote:
Originally Posted by mooney265 View Post
1. Where did you mount the controller?
2. Where did you pick up the rpm wire?
3. Are you using the O2 [green] wire?
4. Where did you pick up your ground?
5. Where did you connect the vacuum connection tube?
Shannon,

I wasn't ignoring this post; I just can't help you now because I'm not with my car - 200 miles away from it - so written words will have to do...
1. Having removed the I/C and Airbox, I tie-wrapped the control unit to front, right-hand-side of the engine compartment. (Haven't drilled/screwed the unit down securing; may do this at some point in the future.)
2. The white RPM wire went to the white-wired side of the coil on my car.
3. Nope. (My Euro '79 doesn't have an O2 sensor.)
4. Between one of the many nuts, bolts/studs and washers on the top of the engine manifold.
5. I followed the vacuum tubing from the distributor's "copper satellite dish" bit (sorry, no idea what the proper name for this is), around to a junction near the throttle body, and then onto the original WUR. This is the pipe to which I connected. (The other WUR pipe goes to the Airbox - I just blocked this pipe off.)

But if you absolutely NEED pictures, I should email some of the other contributors (noob, 911st, StuP, 9driezeg, etc.).
Old 12-07-2009, 06:53 AM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #3 (permalink)