View Single Post
jimtweet jimtweet is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: New Jersey
Posts: 5,180
Garage
Quote:
Originally Posted by BMAN View Post
Check the relays on the left of the engine bay to make sure you didn't knock one out of place.
checked, i have one red relay there and appears to be in solid

Quote:
Originally Posted by Miguel Antonett View Post
Check the air flow sensor plate - plunger - moves freely... not gummed up. I know, you didn't go there but... check it.
checked, clean as a whistle, moves no problems

Quote:
Originally Posted by A930Rocket View Post
For grins, you can always re-install your old fuel filter to see what happens.
out of all the work i did on the car i saved everything BUT the filter, there was gas pouring out of it so it went right into the garbage and got picked up the next morning,...

Quote:
Originally Posted by OSI930 View Post
The arrows on the fuel filter point up. Are the vacuum lines on the distributor hooked up? On both ends?
yes and yes, arrows are up, checked both lines and both ends,...

Quote:
Originally Posted by tj930 View Post
Did you number the leads before you unplugged them?

I'm no expert but have you tried disconnect the spark plugs to see if the problem gets worse? (If it doesn't, that might be an indicator that you've mixed up your sparkplug leads
i wrote the numer of the leads in sharpie on the old cap before i removed anything
Old 10-07-2010, 11:46 AM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #20 (permalink)