View Single Post
Maxx1 Maxx1 is offline
Boost Freak
 
Maxx1's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Oh
Posts: 460
Garage
Arrow

Quote:
Originally Posted by mark houghton View Post
Oh...and one more thing...spend the time to review all the posts in the sticky "my car won't start". That's what it's there for, to point you where to start looking. Meanwhile, we'll collectively give you enough direction to make your head spin :-)
Thanks Mark, I saw it and will check it out further. The tricky thing is, this being a non EPA / euro version, there are probaby quite a few wiring differences over the 86 and newer cars. I'm using the 78-79 version schematics as the closest examples, so I hope I'm not too far off.

Thanks for the fuel pump advice, I appreciate that additional info. I pulled the plugs and they are slightly damp looking, but not wet .... so I'm assuming it's still getting fuel ok. I'll do that test as you recommended just to be sure.

The MSD fuse is ok. The harness looks original so I have to find the disconnect in getting power to the MSD. I'll have time on Friday to dig in deeper. It shouldn't take too much. I'm wondering now about the health of my ignition coil... or what may have happened to blow that fuse in the first place.
__________________
82 Porsche 930 Euro, black, 31K miles.
Factory stock other than k27 turbo, B&B headers, GHL exhaust, Tial F40, 1 bar wastegate, MSD 6A ignition, 8" and 9" Fuch upgrade, H4 Xenon headlamps and a 930S steering wheel.
Old 04-09-2013, 04:04 AM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #9 (permalink)