View Single Post
T77911S T77911S is offline
Registered User
 
T77911S's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: MYR S.C.
Posts: 9,091
Quote:
Originally Posted by fredmeister View Post
Nope we are all good on vacuum leaks. Checked everything with a can of starter fluid/ether.

You have something wrong going on if your intake nuts are constantly loosening up. At most you should only have to check after initially replacing the intake and insulator blocks and gaskets perhaps they may be slightly lose after some heat cycles.

But check to see that your installing the gaskets properly and that the intake studs did not strip the threads in the heads from overtorquing.

Fred
everything is new for me. i think mine has to do with the new injector blocks being compressed due to the gaskets not fitting the ports on the blocks. but thats my issue.

did you check your nuts. (yea, i left that one open).


what are your AFR's at idle and cruise? mine at 2800 or so is upper 15's, like 15.7 or 8. thats why i still think i have an air leak. it was 16.7 before i fixed the major intake leak.
__________________
86 930 42kmiles [__] RUNNING:[__] NOT RUNNING: ____77 911S widebody: SOLD
88 BMW 325is 200K+ [__] RUNNING: [__] NOT RUNNING:
05 BMW 330CI 130K:: [__] RUNNING: [__] NOT RUNNING:
08 VOLVO V70 190K:: [__] RUNNING: [__] NOT RUNNING:
90 B2200[] RUNNING:[_] NOT RUNNING:__2000 MER E320 WAGON [_] WRECKED:[]RUNNING:
Old 03-28-2014, 10:12 AM
  Pelican Parts Technical Article Directory    Reply With Quote #15 (permalink)