Pelican Parts
Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   Pelican Parts Forums > Porsche Forums > 911 / 930 Turbo & Super Charging Forum


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Author
Thread Post New Thread    Reply
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 567
930-78-3,3

Hi, I have now been set ignition (type 66), so it is perfect for manual. car runs perfectly well with boost and perfect start when hot but but, at cold start shooting the moment. I know that my WUR and the fuel distributor is perfect in all the pressure it is something you have experienced, and perhaps an explanation?


Last edited by jeos; 05-31-2012 at 09:11 AM..
Old 05-31-2012, 09:09 AM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 567
Old 05-31-2012, 08:13 PM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #2 (permalink)
Brando
 
quattrorunner's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Las vegas
Posts: 6,256
Garage
Fuel accululator? It's hard to understand the question with the language description but I know how frustrating it can be to track down issues. It seems like maybe your question points to fuel accumulator. It's next to the fuel filter in the engine compartment.
Old 05-31-2012, 09:52 PM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #3 (permalink)
Registered User
 
totle's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Norway / Miami
Posts: 1,323
Garage
jeos, please explain more of your problem.
__________________
Trond R.
1979 930: Garret GT35r turbo, EFI, carerra intake, Link EMS, custom GT2 cams, 98mm JE P/C, 964 crank (stroker), custom valves & ported (XtremeCylinderHeads) etc..etc..
1972 914-6 GT replica project
1986 944 Turbo
Old 06-01-2012, 05:13 AM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 567
Hi, I try again, my English is not so good, I apologize.
I have set the ignition time, it runs perfectly warm and cold, and also with boost pressure. but when it comes to doing a cold start,(In the actual start time) so shoot / misfiring it, is it something you have tried? and what can be wrong? WUR and distributor head is okay.
Old 06-01-2012, 06:02 AM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #5 (permalink)
Turbofrog
 
smurfbus's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe
Posts: 1,517
Back fireing means ignition trouble IMO. If you have two port dizzy try to block the engine side line for some extra timing for start. I have detached mine for good.
Have you verified your timing numbers?

__________________
************************************************** *******************************
79 930: HX40#18, MS3pro+ID1000+044+E85, Ignition: 123/TUNE/MSD6A, BB+2*turbosmart38, WMI.
Old 06-02-2012, 12:01 AM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #6 (permalink)
 
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

 


All times are GMT -8. The time now is 09:58 AM.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2020 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page
 

DTO Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.