Pelican Parts
Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   Pelican Parts Technical BBS > 2- BMW Forums > BMW Technical Forums > BMW 3-Series E90 (2006-2012)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Author
Thread Post New Thread    Reply
Registered User
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 2
new water pump not bleeding.

I have a 2006 325i. Just put in a brand new water pump but can't get the bleed procedure to start. I followed the steps to start the bleeding but nothing happens. Would a bad tstat stop the car from running the bleeding procedure? I've even replaced the 40a fuse. Would I need to replace the electrical connections? If so, what would the part number be? Before swapping out the old water pump, I noticed that as soon as the car was in the ON position (engine off) the pump immediately start running (bleeding) without me pressing down on the gas pedal. It would start and bleed for a few seconds but then abruptly stop and coolant would kind of bubble back up the reservoir . Is that normal? Could it just be my battery was weak while trying to run the bleed procedure?

This will be the second time I've replaced the water pump. The first time it was replaced I also replaced the tstat and that was like 2 years ago.
Old 07-11-2017, 06:09 AM
  Pelican Parts Technical Article Directory    Reply With Quote #1 (permalink)
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

 


All times are GMT -8. The time now is 03:16 AM.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2016 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page
 

DTO Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.