Pelican Parts
Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   Pelican Parts Technical BBS > 2- BMW Forums > BMW Technical Forums > BMW Mini

Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Author
Thread Post New Thread    Reply
Dasab (guest)
Guest
 
Posts: n/a
I have a p0013 CEL and have replace both vanos. the CEL clears but shows up again where I re start it. what can be wrong?

__________________
This post was auto-generated based upon a question asked on our tech article page here: MINI Cooper R56 Camshaft Sensor Replacement (2007-2011) | Pelican Parts DIY Maintenance Article
Old 10-29-2017, 07:04 AM
  Pelican Parts Technical Article Directory    Reply With Quote #1 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3,189
mechanical engine timing may be off.

- Nick
Old 10-29-2017, 07:04 AM
  Pelican Parts Technical Article Directory    Reply With Quote #2 (permalink)
Administrator
 
Luccia at Pelican Parts's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 2,880
Could definitely be timing, check over your wiring as well. some info here: R56 Broken thermostat electrical connector - Replacement part FIX!
Old 11-17-2017, 11:57 AM
  Pelican Parts Technical Article Directory    Reply With Quote #3 (permalink)
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

 


All times are GMT -8. The time now is 02:28 PM.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2016 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page
 

DTO Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.