Pelican Parts
Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   Pelican Parts Forums > BMW Forums > BMW Technical Forums > BMW X1, X3, X4, X5 & X6 Forum


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Author
Thread Post New Thread    Reply
Registered User
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 12
Engine shuts off

Just got done putting in new plugs & coils in a 05 x5 4.4. It was having misfire codes (P0300). Hooked up my odb2 reader and Torque. Whenever Torque goes through the startup process of reading the odb the engine shuts off and displays Engine FailSafe

I have used the same reader & Torque on all of my other cars and even this X5 before without any issues. Anyone ever see this happen before? with the engine not running it won't read any codes or even clear codes, but the check engine light still comes on.

Never seen this before.
Old 12-16-2018, 02:43 PM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #1 (permalink)
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

 


All times are GMT -8. The time now is 04:57 AM.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page
 

DTO Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.