Pelican Parts
Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   Pelican Parts Technical BBS > 1- Porsche Technical Forums > Boxster & Cayman Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Author
Thread Post New Thread    Reply
Registered User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
Runs rough. What happened?

I have a fairly new-to-me 2002 Boxster base with the 2.7 and 223,000 miles. While sitting at a red light yesterday, the car died and sounded very odd when trying to crank it. I was afraid maybe I was experiencing an IMS failure. I pushed it out if the road and after a couple of minutes tried it again and it started but ran very rough. I drove it home with the cel on and it periodically flashed. I checked the codes when I got home and had: p300,301,302,303, and 343. It will still start but runs rough. Anybody experience anything like this? Where do I start? Could it be as simple as a wiring issue with the cam position sensor or a bad sensor?

Last edited by Fred111; 09-05-2017 at 05:41 PM.. Reason: Spelling
Old 09-05-2017, 05:41 PM
  Pelican Parts Technical Article Directory    Reply With Quote #1 (permalink)
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

 


All times are GMT -8. The time now is 07:53 PM.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2016 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page
 

DTO Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.