Pelican Parts
Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   Pelican Parts Forums > Porsche Forums > Porsche 914 & 914-6 Technical Forum


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Author
Thread Post New Thread    Reply
Registered User
 
Join Date: Mar 2000
Location: Monroeville, PA USA
Posts: 120
Unhappy Starting woes

Have a 73 1.7 w/ stock FI. Car will not start. Put in new battery today. Everything electrical works, lights, fans, radio, etc. Turn the key...the FI system makes its usual buzz sound, turn it a little further and nothing. No clicks, not a sound. I have chk'd all fuses and relays and they all are OK. It seems there is no power going back to the starter to trun the engine over (my guess, I am electrical challenged!) Any suggestions on what to chk next would be appreciated. thought I was going for a drive today!
Old 08-07-2005, 07:29 AM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2000
Location: Monroeville, PA USA
Posts: 120
Mystery solved!!! There is a yellow wire that connects at the starter on some flimsy little clip. Clip was not on secure enough. starts and runs
Old 08-07-2005, 08:43 AM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #2 (permalink)
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

 


All times are GMT -8. The time now is 11:13 AM.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page
 

DTO Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.