Pelican Parts Forums

Pelican Parts Forums (http://forums.pelicanparts.com/)
-   Porsche 924/944/968 Technical Forum (http://forums.pelicanparts.com/porsche-924-944-968-technical-forum/)
-   -   944 Tach (http://forums.pelicanparts.com/porsche-924-944-968-technical-forum/178720-944-tach.html)

stanman72 08-21-2004 06:53 AM

944 Tach
 
Every now and again after starting my 85.5 944, the tach doesn't function. Sometime after several minutes of driving it begins to work and other times not until the car is started again. I'm sure this may be a 'contact' issue but I cannot locate anyplace in the engine compartment the tach sensor is connected. Of course it could be the guage but thought to start here. Help is appreciated.

944 Ecology 08-21-2004 10:20 AM

The tach is driven with a signal from the DME.

It's probably the gauge, unless there is a broken wire from the dme to the tach.

gb

Cebu 08-21-2004 01:00 PM

Tap the istrument cluster glass lightly after start-up..the Tach should start to indicate.

stanman72 08-23-2004 03:00 PM

Cebu...pure freakin genious! A slight tap and it works everytime...

snowboardgeek1 08-23-2004 11:57 PM

Any real way to fix it? Possible to lube the speedo?


All times are GMT -8. The time now is 04:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website


DTO Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.