Pelican Parts
Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   Pelican Parts Forums > Porsche Forums > Porsche 924/944/968 Technical Forum


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Author
Thread Post New Thread    Reply
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: Las Vegas, NV
Posts: 358
Garage
KLR Diagnostic Port - no voltage

I built the blink code LED that's specified in may threads. However, when I plug it into the KLR diagnostic port, in the correct position, it does not light up. I've tried this after driving the car around for a while and before shutting it down. The LED I have tests good when I do apply voltage to it. The KLR port does not show any reading, beyond 0.1 Volts, when tested with a Voltmeter.

Could it be that my KLR is trouble free! The throttle sensor plug is kind of a b**** to pull on the turbo so I didn't try that.

Old 11-08-2012, 02:22 PM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #1 (permalink)
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

 


All times are GMT -8. The time now is 09:44 AM.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page
 

DTO Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.