View Single Post
nine11rs nine11rs is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Quote:
Originally Posted by DA VINCI View Post
Hi all,

I have recently purchased one UTCIS-PT unit and I am not able to make it run in my computer.

I have Windows XP Service Pack 3 - 32 bits.

The steps I followed were:

1. Downloaded the CDM 2.04.16.exe driver from UT site.
2. Extracted and executed:

This is the install screen:


It has a double appearance at "Add/Remove programs" (?)



-Connected the UTCIS-PT unit to the USB port of my computer ,the new hardware wizard appeared, but I was not able to find any driver to install in my computer either on the internet.

The issue is that the device remains in the "other Devices" category saying that the driver is not correctly installed, please reinstall.



Please, could you explain me the correct steps I should follow? Is this unit Windows XP SP3 compliant?

More details:

-The unit is the latest evolution. It has a USB-USB cable.
-I dont have the UCSIS-PT installed on the car. I'm working on a desk. The unit is not powered from the temperature sensor plug. I don't know if this is neccesary.
-The management program was correctly installed.

Thanks in advance and Regards
OMG, be careful. I sent mine back for warranty replacement and have not received anything back other than 36 email promises and one bogus UPS tracking number that has yet to be tracked past the front door of Unwired Tools. This has gone on for seven months.
Old 06-05-2012, 03:09 PM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #9 (permalink)