Pelican Parts
Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   Pelican Parts Forums > Porsche Forums > 911 Engine Rebuilding Forum


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Author
Thread Post New Thread    Reply
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 34
1st gear only...help

Just put my 83 motor back into car after repairing broken head studs. I did not disassemble any part of clutch. Engine starts but I can only get it into 1st gear. It actually feels like its going into gear on the stick but clutch does not engage. Any advice as to what I did wrong would be appreciated.
Old 02-02-2006, 04:00 PM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #1 (permalink)
Forced Induction Junkie
 
WERK I's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Wisconsin
Posts: 3,291
Garage
It sounds like your shift coupler is adjusted improperly. You may be actually putting it in third gear which give the impression of clutch non-engagement.
__________________
Dave
'85 930 Factory Special Wishes Flachbau
Werk I Zuffenhausen 3.3l/330BHP Engine with Sonderwunsch Cams, FabSpeed Headers, Kokeln IC, Twin Plugged Electromotive Crankfire, Tial Wastegate(0.8 Bar), K27 Hybrid Turbo, Ruf Twin-tip Muffler, Fikse FM-5's 8&10x17, 8:41 R&P
Old 02-03-2006, 09:44 AM
  Pelican Parts Catalog | Tech Articles | Promos & Specials    Reply With Quote #2 (permalink)
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

 


All times are GMT -8. The time now is 02:13 PM.


 
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page
 

DTO Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.